Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 февраля 2018, 17:40
5937
6

Чорноморець - Карпати - 0:0. Огляд матчу. 24.02.2018

Граючи півтора тайми у більшості, львівяни не змогли забити в Одесі

| Обновлено 24 февраля 2018, 17:40
5937
6
Чорноморець - Карпати - 0:0. Огляд матчу. 24.02.2018
ФК Карпати. Чорноморець - Карпати
Матч сусідів з нижньої частини турнірної таблиці завжди викликає додатковий інтерес. Кількість глядачів у першій в цьому році домашній грі одеського клубу могла бути і більша, якби не сильний  сніг. Наставник «Карпат» Олег Бойчишин порівно зі складом, який був виставлений на  другий переможний тайм дограного матчу з «Олімпіком», зробив лише одну кадрову зміну. Замість Нестерова в центрі оборони дебютував в українській Прем’єр-ліги грузин Сандохадзе. Тож вперше в ролі капітана «левів» дебютував Ді Франко. Щодо складу «Чорноморця», який у минулому турі зазнав розгромної поразки від «Шахтаря», керманич «моряків» Костянтин Фролов теж перетасував гравців. Замість Іщенка, Смірнова, Бобка та Мартиненка до стартової одинадцяти потрапили Ковалець-молодший, до того ж у статусі капітана, Жуніч, Бамба і Гуттінер.
 
Господарі активно розпочали поєдинок, і в дебюті гри саме Ковалець зумів обіграти в штрафному суперника, вийшовши на побачення з Підківкою, який у кидку парирує удар, рятуючи «Карпати» від неприємностей. «Леви» поступово вирівняли гру, і моменти почали виникати біля Новака, який, до речі, свого часу виступав і за «Карпати». Перший удар в рамку воріт у виконанні Акулініна вийшов не сильним, а після «пострілу» Шведа-молодшого м’яч рикошетом від захисника влучив у штангу (!) одеських воріт.
 
В середині тайму не впорався з емоціями Ковалець, який несподівано вдарив рукою в обличчя Вербного, з яким перед цим боровся за м’яч біля бічної лінії. І арбітр Міланич, для якого це була дебютна гра в Прем’єр-лізі, показав капітану «Чорноморця» червону картку. Для Кирила, до речі, це вже друге вилучення в чемпіонатах, а загалом Ковалець-молодший став автором вже 10-ї червоної картки в історії зустрічей «Карпат» та «чорно-синіх». 
 
Не зважаючи на чисельну меншість, «Чорноморець» продовжував шукати шляхи взяття воріт гостей, але до гольових моментів справа не доходила. Наприклад і через помилки Чорнія при виконанні стандартів. Кінцівка тайму була за «Карпатами», які виконали декілька стандартів, але Новаку не довелося рятувати команду.
 
Другий тайм агресивніше розпочали «Карпати», при цьому пресингуючи суперника на половині поля «моряків». «Чорноморець», в складі якого з’явилися «свіжі» Бобко та Смирнов, також намагалися небезпечно контратакувати. Змінити ж нулі на табло стадіону міг Швед, якого на ударну позицію виводив Карраскаль, але Новак зумів ліквідувати загрозу. Також забракло влучності Мар’яну і після розіграшу кутового, який пробив головою поруч з дальньою штангою.
 
Падінь на важкому засніженому полі було чимало, і арбітру часто доводилося втихомирювати гравців обох команд з допомогою жовтих карток. «Карпати», граючи у більшості, продовжували домінувати на полі, а «чорно-сині» майже усією командою намагалися руйнувати атаки суперників. Небезпечно пробив зі штрафного Кльоц, але впритул зі штангою.
 
У підсумку «Карпати» так і не зуміли здобути першу з 1992 року в чемпіонатах України перемогу на полі «Чорноморця», хоча цього разу «леви» були дуже близькими до цього. При цьому, «карпатівці» не можуть в Одесі «розмочити» ворота «моряків» з серпня 2012 року вже впродовж 530-ти хвилин. Разом з тим, підопічні Олега Бойчишина перервали свою пропускну серію у Прем’єр-лізі, яка з 18 листопада тривала 5 турів, та не дозволили «Чорноморцю» випередити себе у турнірних перегонах.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Черноморец» - «Карпаты» - 0:0

«Черноморец»: Андрей Новак, Евгений Зубейко, Ивица Жунич, Артем Чорний, Бамба, Сильвио (Дмитрий Семенив, 75), Мамаду Ваг (Евгений Смирнов, 47), Гути (Иван Бобко, 46), Кирилл Ковалец, Максим Третьяков, Никита Татарков

«Карпаты»: Роман Пидкивка, Денис Мирошниченко, Иван Лобай, Ника Сандохадзе, Назар Вербный (Дмитрий Клёц, 61), Карраскаль, Алексей Гуцуляк (Маурисио Кортес, 71), Франсиско Ди Франко, Сергей Мякушко (Йонатан Бедоя-Кинтеро, 83), Леонид Акулинин, Марьян Швед

Никита Татарков, 4. Мамаду Ваг, 29. Андрей Новак, 90+1. - Франсиско Ди Франко, 20. Назар Вербный, 29. Ника Сандохадзе, 36. Карраскаль, 63. Дмитрий Клёц, 69.

Кирилл Ковалец, 29.

Арбитр: Владимир Миланич (Николаев)

Удары (в створ): 2 (2) - 7 (5)
Угловые: 6 - 7
Оффсайды: 0 - 0.

Зрителей: 4.124.

Протокольные данные сверены с официальными. 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Фернандиньо в шоке. Судья прервал атаку команды своей неуклюжестью
Футбол | 28 марта 2024, 15:51 0
ВИДЕО. Фернандиньо в шоке. Судья прервал атаку команды своей неуклюжестью

Бывший полузащитник «Шахтера» был очень недоволен действиями арбитра

Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист
Футбол | 28 марта 2024, 09:16 10
Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист

Кевином Келси всерьез интересуются за океаном

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Rostik Karpa
Скільки моментів....а реалізація ноль