Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 октября 2017, 17:48
2901
11

Зірка та Карпати зіграли в безгольову нічию

Рівна гра в Кропивницькому не визначила переможця

| Обновлено 15 октября 2017, 17:48
2901
11
Зірка та Карпати зіграли в безгольову нічию
Твиттер Карпат

Матч сусідів з різних полюсів турнірних перегонів завжди викликає додатковий ажіотаж. Після двотижневої перерви у Прем’єр-лізі тренери обох команд зробили певні ротації у складах. Роман Монарьов після тривалої перерви повернув в основу захисника Ковальова, який замінив Маткобожика. Не було і Ель-Амдауї, якого замінив Загальський, який має досвід забивати голи львівському клубу. Більше змін відбулося у складі «Карпат»: замість Мисака місце у воротах зайняв Підківка, вперше з капітанською пов’язкою у цьому чемпіонаті на поле вийшов Голодюк, і замість Лобая в обороні знову діяв Кортеджано.

Гості досить активно розпочали принциповий поєдинок і в дебюті гри Голодюк, завершуючи масовану атаку, пробивав здалеку в рамку воріт, проте Паст був на місці. Кропивничани відповіли теж дальнім небезпечним ударом, але Підківка приборкав м’яч, який летів у ближній кут воріт. Активно діяли на флангах карпатівці Мякушко та Мірошниченко, але пройти оборонні ряди «жовто-червоних» було непросто.

Гра проходила і далі в рівній боротьбі без реальних гольових моментів. Бракувало, зокрема, точності завершальним ударам нападнику «Зірки» Прядуну. Пожвавлення на трибунах викликав і штрафний у виконанні Загальського, коли ніхто з його партнерів не дотягнувся до м’яча, що пролетів поруч зі штангою. Тут же контратака «Карпат» могла завершитися голом, але Гладкий з ударної позиції пробив у руки Пасту.

Початок другої половини зустрічі був за господарями і міг змінити нулі на табло стадіону Рассадкін, проте Нестеров вчасно блокував удар білоруського нападника. Згодом знову вистрілив у «молоко» Прядун. В одному з епізодів після передачі Ксьонза Паст зіграв невпевнено, проте захисники «Зірки» розрядили ситуацію.

Сергій Зайцев вирішив підсилити захисні редути «зелено-білих», випустивши на поле Лебеденка, який останнім часом не проходив до основи «левів». Обидва суперники часто завершували свої атаки навісними передачами до штрафних, де впевнено діяли на виходах Підківка та Паст. Активно вийшов на заміну досвідчений Худоб’як, який спочатку виходив на побачення з воротарем, але пробив над поперечиною. Згодом Ігор знову хапається за голову, пробивши неточно сходу після пасу Голодюка.

У підсумку «Зірка» перервала свою переможну домашню серію над «Карпатами», яка тривала три матчі. При цьому кропивничани зіграли на своєму полі 30-й раз внічию у Прем’єр-лізі, не зробивши подарунок своєму наставнику Роману Монарьову, для якого це був 30-й у чемпіонатах матч на чолі «Зірки». «Карпати» ж продовжили свою безгольову гостьову серію у чемпіонаті до 593-х (!) хвилин. Загалом же «леви» не перемагають у Прем’єр-лізі вже 8 ігор – по 4 нічиї та поразки, а безвиграшна серія «Зірка» триває трохи менше - п’ять турів: три поразки та дві нічиї.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ


«Зирка» (Кропивницкий) - «Карпаты» (Львов) - 0:0


«Зирка»: Евгений Паст, Иван Цюпа, Максим Ковалев, Пепе (Павел Полегенько, 32), Тарас Качараба, Арно Гедж, Глеб Рассадкин (Даниил Кондраков, 71), Игорь Загальский, Максим Драченко, Алексей Чичиков, Максим Прядун (Сергей Петров, 88)

«Карпаты»: Роман Пидкивка, Андрей Нестеров, Артем Федецкий, Гуидо Кортеджано, Денис Мирошниченко, Франсиско Ди Франко (Орест Лебеденко, 61), Павел Ксенз (Игорь Я. Худобяк, 71), Олег Голодюк, Фернандо Тиссоне, Александр Гладкий, Сергей Мякушко (Леонид Акулинин, 86)

Тарас Качараба, 76. Максим Драченко, 85. Максим Прядун, 88. Сергей Петров, 90+2. - Сергей Мякушко, 28. Олег Голодюк, 44.

Арбитр: Денис Шурман (Киевская обл.)

Удары (в створ): 8 (1) - 8 (3)
Угловые: 4 - 3
Оффсайды: 1 - 4

Зрителей: 1 788

ЗИРКА - КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Саутгейт хочет, чтобы УЕФА изменил одно из правил регламента Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 10:15 4
Саутгейт хочет, чтобы УЕФА изменил одно из правил регламента Евро-2024

Главный тренер сборной Англии хотел бы видеть больше игроков в заявке свой команды

ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же
Футбол | 27 марта 2024, 14:39 6
ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же

Болельщики очень хотели получить общую фотографию с капитаном сборной Украины

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Алекс Голдин
глядя на игры первой лиги не видно разницы в классе с данными клубами
Miro Run
щось неймовірне -і цим людям ще платять гроші за забаву на полі,такого низького рівня я ще не бачив в ЧУ-,яке їхало таке здибало
perspektivny5
Я вчера в зале где-то на таком же уровне играл---обрезы,не попадания в пустые ворота,мяч не остановить и на два метра пас не отдать в ноги)))
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Христина Соломко
ДЮСШ
Patriot  UA
як можна не забивати такі голи........
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
myroslavmail
добре що не програли
vovadocent
Дно ще не пробите(((
Dmitriy Ziborov
Вівцекричалки, сумую без ваших коментів
ding01
Так нравится читать коменты обиженых на жизнь, та и просто обиженых....кретиковать президента, спорт. дира, футболистов, спонсоров что мало платят- та выкупите те карпаты скинтесь хоть по 500грн все вместе я думаю деминский сильно много не попросит и финансируйте те карпаты и руководите успешно, сделайте хоть что то...