Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 августа 2017, 23:02
4514
11

Ненудні нулі в Києві на Динамо: Олімпік та Карпати зіграли внічию

Команди Санжара та Наварро були гідні один одного і записали до свого активу по одному очку

| Обновлено 26 августа 2017, 23:02
4514
11
Ненудні нулі в Києві на Динамо: Олімпік та Карпати зіграли внічию
olimpik.com.ua
Суперники підійшли до нового протистояння з полярними серіями. «Олімпік» в ролі господарів поля утримував два клубні рекорди: безпрограшна серія з 6-ти ігор та зберігаючи свої ворота «сухими» 270 хвилин. «Карпати» ж з початку чемпіонату в гостях двічі зазнали великих поразок, при цьому голів не забиваючи.
 
Щодо кадрових змін порівняно з минулим туром, то у номінальних господарів замість Лук’янчука в стартовому складі знову на поле вийшов Кравченко. Серхіо Наварро також обмежився однією заміною: замість Дебелка з перших хвилин гри діяв Мірошниченко, для якого, до речі, це була 100-а гра у Прем’єр-лізі. 
 
Гравці «Карпат» активніше розпочали поєдинок у Києві, куди за традицією підтримати «левів» приїжджає багато вболівальників «зелено-білих». Міг відкрити рахунок Чачуа, якому зробив хорошу передачу Ді Франко, але Махарадзе встиг ногами ліквідувати небезпеку. «Олімпійці» відповіли штрафним у виконанні досвідченого Богданова, але Підківка також зіграв надійно.
 
Боротьба за м’яч згодом точилася на підступах до обох штрафних і до небезпечних моментів справа не доходила. При цьому одеському арбітру Бондаренку, для якого, до речі, це була дебютна гра у Прем’єр-лізі, часто доводилось зупиняти гру, фіксуючи порушення правил з боку обох суперників.
 
Пожвавлення на трибунах викликала швидка атака «Карпат» за участю Ді Франко, який скинув під удар Тіссоне, проте удар в аргентинця прийшовся мимо воріт. Забракло влучності і Мохі, якому зробив хорошу передачу Шабанов.
 
Другу половину зустріч, як і першу, теж активніше розпочали «Карпати», і вже дальній удар Тіссоне змусив продемонструвати свою майстерність капітану «Олімпіка» Махарадзе. Мав нагоду нагадати про своє вміння виконувати стандарти і Голодюк, але цього разу Олег влучив у «стінку».
 
Одна з атак господарів поля завершилась «картинним» падінням у штрафному марокканця Мохи, якому завадив нанести удар Федецький, і молодий арбітр на це не відреагував. Роман Санжар, намагаючись освіжити атакувальні дії своїх підопічних, випустив на поле Михальова, який свого часу виступав і за «Карпати».
 
Згодом «леви» впродовж однієї хвилини мали дві нагоди «розмочити» ворота суперників, але самовіддано діяли в штрафному захисник та Махарадзе, випереджаючи на мить Ді Франко та Худоб’яка. Виручив команду і Підківка після підступного удару в падінні Михальова.
 
У підсумку вдруге у цьому році «Олімпік» на своєму полі завершує матч з «Карпатами» з одним і тим же рахунком 0:0. Львівська команда у Києві відкрила лік своїх гостьових очок у 27-му чемпіонаті країни. Востаннє ж «леви» на виїзді грали внічию ще 15 квітня, також завершивши без голів матч з «Ворсклою». Між іншим, «Карпати» провели ювілейний, вже 80-й, в чемпіонатах гостьовий матч без пропущених голів. 
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ 
 
«Олимпик» – «Карпаты» – 0:0
 
«Олимпик»: аури Махарадзе, Иван Сондей (Александр Мигунов, 63), Антон Кравченко, Артем Шабанов, Евгений Цимбалюк, Эмерсон, Андрей Богданов, Антон Поступаленко (Владислав Хомутов, 76), Станислав Беленький (Илья Михалев, 66), Моха Рхарсалла, Сергей Шестаков
«Карпаты»: Роман Пидкивка, Артем Федецкий, Гуидо Кортеджано, Денис Мирошниченко, Иван Лобай, Орест Лебеденко, Олег Голодюк (Дмитрий Клёц, 69), Игорь Худобяк, Фернандо Тиссоне (Марио Аркес, 51), Амбросий Чачуа (Алексей Гуцуляк, 82), Франсиско Ди Франко
 
Арбитр: Дмитрий Бондаренко (Одесса)
 
 Антон Кравченко, 64. - Орест Лебеденко, 70.
 
Удары (в створ): 9 (3) – 7 (2).
Угловые: 6 – 3.
Офсайды: 0 – 1.

Зрителей: 800.
 
 
Протокольные данные сверены с официальными.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
deN_92
нічого і не скажеш, дійсно, як для 0-0 дуже хороша гра обох команд...
kostyasumy
800 зрителей... Это шутка такая? Тогда вообще не смешно...
Patriot  UA
дві команди грали на перемогу. бойова нічия.
Rostik Karpa
Вже 3-ій матч без голів....Чекаємо в наступному турі на перемогу